Wall Stickers

Lad mig bare sige det selv: Jeg er ikke en af dem, der er først på banen med nyskabende mode eller boligindretning 🙂 Og det betyder så også, at jeg jævnligt opdager nye ting et par år eller tre, efter alle andre har opdaget dem. Men hvad gør det, når bare jeg er glad og tilpas? Og nu har jeg altså “opdaget” wallstickers, og jeg er gået helt bananas med dem i mit hjem. Det er både i gangen, i børneværelserne, i stuen og faktisk også toilettet.

Hvad fangede mig ved wallstickers?

Jeg tror, at det er kombinationen af absolut frihed til at udtrykke mig og så det faktum, at de er så nemme at sætte op og tage ned igen. Jeg er jo kendt blandt mine venner for at benytte en del mere eller mindre harske talemåder, og jeg kan godt lide den signalværdi, der ligger i at have nogle af dem på mine vægge. Så ved folk i mit hjem, hvad klokken er slået så at sige.

På internetbutikken Nicewall har jeg fundet ud af at få lavet mine egne wallstickers, og det er altså lige noget, der taler til mine kreative evner. Jeg har lagt mærke til, at de ofte omtales som vægdekorationer, men det synes jeg bare ikke er en god og sigende beskrivelse, for det kan jo være så meget. Næ – jeg holder mig til at kalde dem wall stickers, for det ved alle (og nu altså også jeg), hvad er.

Wallsticker på mit soveværelse

Altså – den her kunne jeg bare ikke stå for, så den hænger over min seng, og så er jeg da nogenlunde sikker på at få mit godnatkys:

Tekster til wallstickers

Er den ikke bare sød?

Hvad siger familien?

Min kære familie er ret hærdede, når det gælder mine små “ismer”, så det er ret nemt for dem at forholde sig til min nyfundne lidenskab for wallstickers. Men jeg skal da indrømme, at der af og til bliver løftet lidt øjenbryn, når jeg sætter nye vægdekorationer op eller udskifter de allerede eksisterende. Men de lever med det, for de elsker mig jo. Og jeg elsker mine wallstickers!

Junior på 17 var en del skeptisk i starten, men det hjalp gevaldigt på hans tolerance for wallstickers, da jeg gav ham den her på hans værelse:

Marilyn Monroe wall Sticker

Så var der ro for ham 🙂

Er der nogen af jer kære læsere, der bruger wallstickers i jeres hjem? Og har I nogle gode eksempler at dele?

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *