Rabat på webhoteller

Selv om webhoteller efterhånden kan købes ganske billigt mange steder, vil det da alligevel være rart, hvis det kunne være muligt at hente lidt rabat, når man skal have oprettet plads til sin hjemmeside.

Og hvis man bruger lidt tid på at snuse rundet på nettet, kan det rent faktisk ganske ofte lade sig gøre, at finde nogle rabatkoder til langt de fleste webhotel udbydere. Nogle gange er det rabatkoder, som giver nogle ekstra måneder gratis, når man opretter et webhotel, mens det andre gange er en kontakt rabat man kan opnå.

Uanset hvilken form for rabatkode man finder, vil der altså være en form for besparelse at hente.

Og er man som jeg, jyde, er tilfredsstillelsen altså ekstra stor og følelsen ekstra god, når man har investeret i et produkt, og samtidig har opnået en fin rabat. Så har man haft en god dag og kan gå glad og fro videre til dagens næste opgave 🙂

 

Disclaimer

2 thoughts on “Rabat på webhoteller

  1. Det er altid godt med en fornuftig pris på tingene! Da jeg skiftede cigaretterne ud med e-cigaretter for et par år siden var jeg også på jagt efter et sted, hvor jeg kunne købe e-cigaretterne til en god pris. Dengang faldt jeg over http://smartsmoke.dk/ – og jeg har faktisk handlet der lige siden 🙂 Sådan er det, når prisen er rigtig og servicen i top!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *