Emballage engros

Ofte har jeg følt mig irriteret, når jeg i mit firma bliver kontaktet af en sælger, hvis vedkommende bare tror, at jeg har tid til at tage imod ham eller hende med få timers varsel, for jeg har altså også et arbejde med forskellige aftaler i løbet af dagen, og det er for nogle af disse sælgere svært at acceptere. Men så er deres chancer for at sælge noget til mig jo tilsvarende små.

Omvendt kan jeg godt lide en situation som den, jeg lige har oplevet. En repræsentant for et emballage engros firma kontaktede mig telefonisk i sidste uge for eventuelt at få en aftale om et møde, for han havde et nyt sortiment, som han bestemt mente kunne være interessant for min virksomhed. Tjek dem her – det er virkelig interessant: Emballage, kontorartikler og gaveindpakning – Alt i emballage – Hurtig levering

Derfor foreslog jeg ham en dag i denne uge, og det var altså i går. Sælgeren kom præcis til den aftalte tid, og han havde i det hele taget en behagelig væremåde uden den anmassende attitude, som man oplever fra en del af den slags sælgere.

Stort behov for emballage

I vore virksomhed bruger vi en hel del forskellig emballage, fordi vi har specialiseret os i at levere gaveartikler til en lang række firmaer, som bruger gaver til deres forretningsforbindelser i forbindelse med jul og andre begivenheder.

Vi har en omfattende import af den slags gaveartikler, men da vi køber stort ind, får vi tingene leveret i store papkasser, så vi selv skal sørge for at få dem pakket om, så de præsenterer sig pænt som gaver. Derfor bruger vi blandt andet en lang række forskellige billige gaveæsker, der i størrelse og udformning passer til de forskellige gaveartikler, som vi pakker pænt ind inden leveringen til vores kunder.

Sælgeren, som jeg havde møde med i går, fremviste et stort sortiment af netop gaveæsker, og det var bestemt interessant for mig. Det er nemlig sådan, at vi af vores hidtidige leverandør af emballage har købt ganske almindelige papæsker i en kedelig, gråbrun farve. Så for at få dem til at præsentere sig pænt, har vi haft vores personale til at pakke æskerne ind i gavepapir – eller op til jul i typisk julepapir.

Og den metode koster naturligvis arbejdskraft. Men sælgeren fra i går viste mig nogle gaveæsker med forskellige motiver – også nogle med julemotiver, der var trykt på selve æsken, så æskerne i udseende sagtens kan bruges uden yderligere indpakning.

Naturligvis var disse i øvrigt nydelige æsker lidt dyrere end de kedelige, gråbrune papæsker, som vi hidtil har brugt, men jeg kunne hurtigt i hovedet regne ud, at merprisen i hvert fald er mindre end den omkostning, vi har haft ved at pakke æskerne ind i gavepapir, så jeg var med det samme klar over, at det kan være en god forretning for mig at skifte leverandør af emballage.

Prøveposer

Sælgeren viste mig også nogle prøveposer i forskellige størrelser, som vil være velegnede til forsendelser af de mindre gaveartikler. Også disse prøveposer havde forskellige, ganske pyntelige motiver påtrykt, men de er i øvrigt kun ganske få ører dyrere end de traditionelle, så dem lægger jeg også en ordre på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *