Tjek prisen på nettet

Ja, men det er jo bare en af forskellene på mænd og kvinder, plejer min kone at forsvare sig med, når jeg driller hende med, at hun endnu en gang er faldet for fristelsen til at foretage et eller andet impulskøb, når hun er ude at handle.

Hun har i bund og grund ret, for jeg er ligesom de fleste mænd sådan indrettet, at man køber det, der står på indkøbssedlen, når man er i supermarkedet for at købe ind – og normalt intet andet. Bevares, det kan da ske, at jeg falder over et godt tilbud på for eksempel en flaske rødvin, men det hører i hvert fald til sjældenhederne.

Men en dag i sidste uge var det faktisk mig, der kom til at købe noget mere, end det jeg var i byen for. Jeg var inde i en hvidevareforretning, fordi min kone og jeg var blevet enige om, at det vist var på tide, at vi ofrede pengene til en ny støvsuger. Den gamle er efterhånden så slidt, at den suger meget dårligt, så nu var vi blevet enige om, at vi ville have en af de nye, poseløse støvsugere, som angiveligt ikke mister sugeevne, selv om beholderen til støv er ved at være fuld.

Og det var jo en nem sag at ordne, tænkte jeg på forhånd, men det viste sig, at forretningen havde udsalg med masser af gode tilbud på de forskellige typer hårde hvidevarer, så før jeg gennemførte købet af en ny støvsuger, tog jeg mig tid til at kigge især på den stribe af priser på opvaskemaskiner, som var stærkt nedsat, hvis man ellers kunne tro prisskiltene.

Jeg var lidt interesseret, fordi vores nuværende opvaskemaskine er mere end 10 år gammel. Men jeg afholdt mig nu alligevel fra at købe en ny, for den gamle fungerer udmærket, og vores service bliver i hvert fald rent i den.

Men det er anderledes med vores tørretumbler, som min kone har brokket sig over flere gange på det seneste, for hun må jævnligt ud i bryggerset for at genstarte den midt under en tørring, fordi den ganske enkelt slukker helt umotiveret, før tøjet er tørt. Så da jeg kunne konstatere, at der angiveligt var over et par tusinde kroner at spare, valgte jeg at købe en ny tørretumbler også, og jeg glædede mig over, at vi har en stationcar, for så kunne jeg have den med hjem med det samme.

På vejen hjem sad jeg og tænkte lidt over, at min kone nok ville blive glædeligt overrasket over den nye tørretumbler, for vi havde ellers aftalt, at vi skulle vente lidt med at udskifte den gamle, selv om den gør knuder.

Hun blev også glad for maskinen, men hun mindede mig også om, at den gamle tørretumbler faktisk blev købt samtidig med vores vaskemaskine som vi fandt på pricerunner, så vi skal nok ikke regne med, at den holder flere år endnu. Derfor aftalte vi også, at næste år, når hvidevareforretningen igen har udsalg, så køber vi en ny, uanset om den gamle maskine fungerer endnu.

Disclaimer

1 thought on “Tjek prisen på nettet

  1. Ja, det er jo ikke altid, at tingene er billigst på nettet. Men det er jo noget lettere hurtigt at tjekke prisen i forskellige webshops, end det er at rende rundt i forskellige forretninger for at finde det bedste tilbud. Og ofte er det jo nok også netbutikkerne, som har de bedste tilbud. Nok oftest fordi de kan klare sig med væsentlig lavere udgifter til personale og husleje end de fysiske butikker kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *