Ticket to Ride er et af nyere tids store spilsucceser

Ticket to Ride er et spændende strategispil, hvor du skal bygge jernbanestrækninger forskellige steder i verden. På spillepladen er der en række byer med ruter i mellem og ud fra dit destinationskort skal du bygge togruter. Jo længere togruter du bygger, jo flere point kan du optjene

Findes der varianter af Ticket to Ride grundspillet?

Det må man klart svare ja til.

Siden den første udgivelse i 2004 er der langet et utal af spillet over disken rundt omkring i verden.

Den første variant, som også kan kaldes grundspillet, kom i 2004.

Siden er der kommet mange varianter til, som giver grundspillet nyt liv. Der fås fx Ticket to Ride i varianterne: Europe, France, Germany, Nordic countries og USA.

Findes der spiludvidelser til Ticket to Ride grundspillet?

Ja, ud over varianter er der også kommet en hel del spiludvidelser.

En spiludvidelse kræver, at du i forvejen har et grundspil at gøre godt med.

Af spiludvidelser kan du fx vælge i mellem: Ticket to Ride Africa, Asia, Europa 1912, India, Netherlands, New York, United Kingdom og USA 1910.

Hvad gør spiludvidelserne?

Det er lidt forskelligt, men alle udvidelser indeholder kort, som giver variation til grundspillet i form af ekstra spillekort, men også kort, som du folder ud og bruger til at spille på.

I Ticket to Ride United Kingsom får du fx ekstra spillekort, som indeholder ekstra lokomotiver og teknologikort, som gør det muligt at bygge hurtigere tog og længere ruter. Du får også et kort til at spille på, som har tryk på begge sider. På den ene side er der United Kingdom kortet og på den anden side er der trykt et Pennsylvaniakort, som indeholder en slags aktiekort. Hvis du til sidst sidder på aktiemajoriteten kan du opnå en bonus.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *