Sådan får du ekstra lagerplads

De fleste voksne eller unge mennesker, der netop er flyttet, kender garanteret følelsen: man har netop skiftet bolig, man er måske flyttet sammen med sin kæreste eller sin ægtefælle i en fælles lejlighed, eller i et stort hus. Det kan også være at du er flyttet fra et stort hus og i et mindre, fordi årene er gået, og du er blevet ældre. Uanset hvad, så skal du have flyttet dine ting, du skal have dine ting til at passe ind i det nye hus, og du skal have dine ting til at passe med din kærestes ting.

Det kan måske være at der ikke er plads til dine store højttalere, eller måske er kæresten ikke specielt vild med din sofa. Tingene skal man selvfølgelig ikke bare smide ud. Dem kan man i stedet sætte i et lagerrum, og på den måde få sine kære ejendele opbevaret på et tørt og sikkert sted.

Mange ældre mennesker har stor gavn af et lagerrum når de flytter fra deres huse, og ind i mere ældrevenlige boliger. Her er der ikke plads til de samme ting, og derfor må man lade nogle af ejendelene blive ude. Her kan man vælge mellem at smide tingene ud, at sælge dem, eller at opbevare dem på et lager. Tingene skal oftest ikke smides ud, for de indeholder gode minder fra et liv der er levet. Derfor er ekstra lagerplads populært blandt ældre, de fungerer til at opbevare minder.

Det er rigtigt godt at have lidt ekstra lagerplads, når man ikke længere selv har plads til at opbevare alle sine ting. Ofte er alternativet nemlig at man smider tingene ud. Den ekstra lagerplads kan man få flere forskellige steder i Danmark. Der findes kæmpestore lagerhaller, hvor man kan leje sit eget rum for et beskedent beløb. Dette kan være en rigtig god ide, uanset om man skal opbevare sine ting over en kortere eller længere periode.  Et depot har ofte åbent 24 timer i døgnet, og man får sin egen boks, hvor man er den eneste der kender koden. Derfor kan man også opbevare værdifulde genstande i et lagerrum. Desuden er det rigtigt smart hvis man f.eks. opbevare borde og stole, som man kan hente når man skal holde store familiefester eller fødselsdage.

Lagerrummene er overvågede af kameraer og har ofte vagter. Derfor kan man trygt opbevare sine ting. Det er mere sikkert at have tingene stående i et lagerrum, end i ens egen kælder eller garage. Her er temperaturen i orden, og rummene er altid tørre. Derfor står ens ejendele trygt og godt, og man behøver ikke bekymre sig om tingenes tilstand.

Man skal altså ikke være bange for, at man ikke kan køre ud og hente det ekstra spisebord, når sønnen skal holde sin konfirmation. Man får sit eget nøglekort, og man laver en kode til ens rum. På den måde er opbevaringen af ens ejendele meget sikker. Desuden er rummene væsentligt mere vandsikrede end de private hjem ofte er. Derfor kan det være en god ide at tage ting med, som kan risikere at blive ødelagt af en eventuel vandskade.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *