Rygere sparer penge med e-cigaretter

Hvis du ryger eller tidligere har røget, så er du sikkert meget opmærksom på din økonomi og hvor mange penge du bruger på cigaretter. Og det er der en grund til: Det koster nemlig ufatteligt mange penge. Man kan hurtigt skyde skylden på afgifter og selvom de da har en utrolig stor effekt på prisen, så er det stadigvæk på dine skuldre skylden ligger. For det er dig, der ikke kan lade være og det koster dig utrolig dyrt – både på helbredet og på din pengepung. Det er selvfølgelig langt fra optimalt, men det findes der heldigvis en løsning på. De seneste år er e-cigaretter blevet mere og mere populære og det er der så sandelig også en grund til. Det er nemlig ikke bare tomme løfter og dårlige produkter, men derimod fantastiske erstatninger, til en ellers dyr og usund hobby. Så hvis du gerne vil spare penge, trappe ned med din rygning eller helt være smøgerne fri, så er en e-cigaret måske noget du skal overveje.

E-cigaret som middel til nedtrapning

Rygere sparer nemlig penge med e-cigaretter og det er et rigtig godt incitament for at trappe ned. Det kan nemlig være svært at gå fra en pakke om dagen til slet ingen ting, men hvis man langsomt kan arbejde sig ned og få en økonomisk gevinst fra dag 1, så er der rigtig gode udsigter for at stoppe. E-cigaretter kan nemlig fås med f.eks. nikotin, som kan være en stor hjælp for mange. På den måde får man både et billigere og sundere alternativ, der kan præcis det samme som en almindelig cigaret kan – på nogle punkter endda bedre. Det kan selvfølgelig godt være en omvæltning for nogle, men i mange tilfælde kan man nemt vænne sig til det og opleve store forbedringer. Hvis ikke man kan bekæmpe nikotintrangen, så kan man da i det mindste gøre det sundere at indtage nikotinen.

Rygere sparer penge med e-cigaretter, da de slipper for afgifter

En af grundende til at rygere sparer penge med e-cigaretter er, at det er utrolig dyrt at købe cigaretter. Det er det af flere grunde. Den første og mest indlysende er nok afgifterne. Det koster utrolig mange penge at købe cigaretter og der er ingen udsigt til, at det bliver billigere – tværtimod. Det offentlige ser gerne, at du ryger mindre, for så kan der spares mange penge på dyr kræftbehandling og midlerne kan bruges bedre andetsteds. Derudover er der også dyrt at købe cigaretter, da man så hurtigt forbruger dem. En pakke kan være væk på alt fra en halv dag til et par dage, afhængigt af dit forbrug. Det er mange gange på en måned du skal af med 40 kr. Der har e-cigaretten den fordel, at når først du har købt den, så skal du ikke betale igen før om lang tid. Selve e-cigaretten kan nemt holde i flere måneder og afhængig af e-væsken du køber, så kan den også uden problemer holde sig nogle uger.

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *