Personalearrangementer

Klokken er 23:15, og min mand har lige lukket sig ind. Han er hjemme igen. Efter en lang dag på arbejde. Jeg kan høre, at han rumsterer lidt nede i entreen. Det lyder faktisk, som om at han bumper lidt ind i skænken, vi har stående dernede. Eller måske smider han bare med sine sko. Jeg står ud af min seng og går ned for at byde ham velkommen. Han er træt, kan jeg se. Jeg kan også se, at han er glad. Jeg spørger ham om, hvad der skete i dag. Jeg ved jo, at han har været til personalefest – den første i meget lang tid. Han fortæller mig, at det har været en superdejlig dag.

Noget med vikinger

De startede klokken 10 i morges med at blive kørt til et sted uden for København. Han fulgte ikke med i ruten, de kørte, men han kunne regne ud, at de måtte være et eller andet sted i nærheden af Roskilde. Og han havde fået sin tanke bekræftet. De var kommet på Vikingeskibsmuseet, og det havde været en god oplevelse for ham. Men efter besøget på museet var de så kørt ud på en eller anden mark, hvor de så skulle lege vikinggames ( https://www.vikinggames.dk/ ). Arrangørerne havde delt dem alle sammen ind i grupper, hvor de så skulle konkurrere med hinanden. Det havde været rigtigt sjov teambuilding. De havde bl.a. skullet bygge broer og kaste med økser. De havde også skullet spille musik. Og ja, der havde været mange sjove indslag. Han havde været god til det der med at være med til at bygge bro. Også selvom det kneb lidt med at forstå alt, hvad der blev sagt. (Min mand er fra Spanien og har endnu ikke lært dansk helt godt endnu.)

God mad også

Efter nogle timer med aktiviteter i vikingeland, som han kaldte det, var de så taget på hen til et spisested, hvor de så havde festet lige indtil for en god times tid siden. Bussen havde kørt dem tilbage fra Roskilde. Han havde så bare taget en taxa hjem og ladet bilen stå på arbejdet. Fornuftigt nok. Vi går i seng, og han falder i søvn. Selv kan jeg ikke sove. Jeg tænker, at jeg er heldig, at min mand har et godt job som ingeniør. Og at det er godt, at han har en god arbejdsgiver. Og jeg er glad på min mands vegne, at han er blevet modtaget så godt, at han har modet til at deltage i sådan et firmaarrangement. Jeg tror ikke, at jeg selv ville have modet til det.

Teambuilding på Sjælland?

Du ved det her med et fremmedsprog, som jeg dårligt kan, er en stor barriere. Men for ham var det gået godt. Jeg tænker også, at firmaets ledelse, som arrangerede dagen, har tænkt sig godt om. Men hvordan har de fået idéen om at lave teambuilding på Sjælland? Er der en af lederne, der har et særligt forhold til Roskilde – eller til vikingernes historie? Mine tanker begynder at flyde lidt ind i hinanden. Klokken er lidt efter midnat. Jeg falder i søvn.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *