Mode med rabat

Hvis du elsker tøj og mode bare halvt så meget, som jeg gør, så læs endelig med her! Nellys er en førende webshop indenfor tøj og mode til mænd og kvinder. Hver dag modtager de tusindvis af magasiner med international mode. De ved altså alt om mode og servere det til mig, når jeg shopper på deres webshop.

Jeg er fan af mode, lækkert tøj og accessories, så jeg er altså fast kunde ved Nellys. Det betyder også, at jeg selvfølgelig modtager deres nyhedsbrev. – Det bør du også gøre, for ved at tilmelde dig, deres nyhedsbrev så får du en rabatkode til Nellys, som udløser en besparelse på 15% på dit næste køb. Og som bonus er du selvfølgelig altid opdateret, når der er gode tilbud, nye varer, konkurrencer, rabatkoder og meget mere- Yes, du får det hele med og så er det endda gratis.

De har mange lækre produkter og jeg kunne købe mig fattig, hvis ikke lige det var fordi jeg havde rabatkoder dertil. Du får altså også lige fri fragt oven i hatten, hvis du shopper for mere en 199 kr., men kun for de færreste kvinder vil det lykkedes at holde sig under denne grænse. Samtidig får du også hurtig levering og det er ganske nemt at bytte sin varer (Helt gratis i øvrigt), hvis du kommer til at bestille en forkert størrelse – Hvem har ikke prøvet det en del gange efterhånden, så den ekstra service er blot et plus i min popularitets bog over webshops.

På Nellys finder du alt hvad en kvinde ønsker sig til garderoben. Nårh ja, også til manden, men vi ved jo at kvinder bare elsker shopping lidt mere end mænd, så lad os tale lidt om kvinderne i stedet. Du finder over 700 forskellige varemærker inden for tøj, sko, undertøj, badetøj, sportstøj og accessories. Du finder altid den nyeste trend og de mest populære mærker hos Nellys. De har blandt andet Marc By Marc Jacob, Gucci, Calvin Klein, By Malene Birger og mange flere.

Vil du også vide hvad der sker?

Så skal du bare følge Nellys på de sociale medier, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest og YouTube. Her får du hver dag den nyeste mode, tips og tricks, konkurrencer og meget mere. I hele verden bliver der hver dag lanceret nye styles. Nellys serverer det hele for dig på de sociale medier, så du er opdateret.

Spar penge på den nyeste mode

Lige nu finder du også rabatkoder til Nellys, som blandt andet giver dig 3 dele badetøj for 2’s pris, så kan du blive klar til mange solskinstimer på stranden. Her finder over 1000 forskellige styles, så jeg er helt sikker på, at du nok skal finde det der lige passer til dig – uanset om du er på jagt efter en ny badedragt, bikini eller noget helt tredje.

Skulle en ny bikini eller badedragt ikke være helt nok til at du er sommerklar, så kan du med en rabatkode til Nellys spare hele 15% på solbriller, så kan du næsten ikke blive mere sommerklar. Du finder over 150 forskellige solbriller og der er bl.a. Gucci og Marc By Marc Jacobs at finde på Nellys.

Der er altså rig mulighed for lige nu, at hente gode rabatkoder til Nellys lige nu, men du skal skynde dig, for de holder ikke evigt disse tilbud! Det kan så alligevel være en god idé, at holde dig opdateret hos Rabatbanditten, for de opdatere løbende med nye rabatkoder til Nelly – Og andre super fede shops, for den sags skyld.

8 gode grunde til at shoppe løs på Nellys

Oh, well jeg har givet dig mange gode grunde ovenfor til at handle på Nellys, men her får du lige et overblik:

  1. Altid de nyeste trends indenfor mode fra hele verden
  2. Over 700 forskellige varemærker at vælge imellem
  3. Alle de fede og kendte mærker
  4. Modtager du nyhedsbrevet er der også mange fordele at hente
  5. Fri fragt ved køb over 199 kr. – Nemt!
  6. Hurtig levering
  7. God og enkel kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordre.
  8. På de sociale medier bliver du også hver dag opdateret med gode tilbud og lækkert tøj.
  9. Rabatkoder, så du kan gøre en god handel.

Det kan næsten ikke blive meget bedre og hvis du synes det er for godt til at være sandt, så prøv selv! – mon ikke du også lige skal have en ordre afsted mod dig?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *