Lydløs Magic Wand

Idag har vi fået følgende spørgsmål omkring Magic Wand vibratoren, som vel nok er markedets mest populære, da der er orgasmegaranti!

Kære brevkasse, jeg er en singlekvinde, der er super glad for min gamle Hitachi Magic Wand vibrator, der giver mig de vildeste orgasmer igen og igen. Desværre er det langt fra en lydløs vibrator, og der er super lydt, hvor jeg bor! Og det hæmmer mig. Så kom jeg til at tænke på: Findes der mon lyddæmpere til Magic Wand, eller skal jeg overveje at købe en ny og lydløs vibrator (i så fald, hvilken model)? Lidt skørt spørgsmål måske, men hvis nogen ved det, så er det vel jer.
Klem fra den generte

Hej generte!

Godt spørgsmål, som jeg desværre må besvare: Nej, jeg tror ikke, der findes lyddæmpere til Magic Wand vibratoren. Har du prøvet at dække dig godt til med dyner, mens hyggen står på? Det tager en del lyd. Ellers er der den mulighed at tage din “tryllestav” med til boligens fjerneste hjørne, hvor naboens chance for at følge med er mindst – eller måske sætte noget høj (og stemningsskabende) musik på imens.

Men du kunne bestemt også overveje at investere i en ny lydløs vibrator, der giver samme effekt, men med mindre lyd. Jeg gætter på, at din Magic Wand er den ældre model med ledning, som er ret kraftig. Men der er heldigvis sket en stor udvikling inden for sexlegetøj, siden den kom på gaden – også på det støjmæssige niveau.

De nye versioner, der findes på markedet i dag, kan ofte også oplades og er mere støjsvage. I vores shop sælger vi for eksempel den populære dildo, som kan sættes på en maskine. Du finder dem under “Dildomaskiner“, som nok skal sætte gang i underlivet 🙂

Europe Magic Wand, der blev kendt fra Sex & the City, og vi har også Smart Wand fra LELO som har et fantastisk lækkert design, og den opfylder dine ønsker i forhold til at være en lydløs vibrator.

Held og lykke og knus herfra

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *