Lindholm Biler i Viborg

At bilbranchen har et blakket ry nogle steder, er der ingen tvivl om, og når talen falder på brugte biler, er der da også en del bekræftede historier, der understøtter det blakkede ry. Heldigvis er det langt fra alle i branchen, der lever op til det dårlige omdømme. Et godt eksempel på en bilforhandler, der faktisk nyder respekt og anseelse blandt både kunder og blandt branchefolk er det efterhånden navnkundige Lindholm Biler A/S.

Lindholm?

Navnet Lindholm Biler stammer faktisk fra det, der oprindeligt dannede grundstenen for forretningen: Lindholm ved Hammel. Her startede den oprindelige ejer af firmaet nemlig salg af brugte biler. Det er såmænd den prosaiske forklaring på navnet, der altså stammer fra navnet på en gård.

Lindholm Biler A/S anno 2016

Det er gået stærkt, og da Henrik Bollerslev som bare 23 år gammel indtrådte som kompagnon i 1999, begyndte tingene at ske med ekspresfart. I 1999 bestod firmaet af 5 ansatte, der på omkring 1000 kvm omsatte for lige under 20 millioner kroner årligt.

I dag er der 40 ansatte, der boltrer sig på 7.500 kvm, hvor de skaber en omsætning på den lune side af 300 millioner kroner årligt! Det er da noget af en bedrift, når man ser det i relation til, at selveste Bilernes By (Silkeborg) ligger kun ganske få gearskifte mod syd. Hvad er hemmeligheden bag den markante succes, der er tildelt Lindholm Biler?

Service, kvalitet og god stil

Det er faktisk primært de tre ord, der danner baggrund for, at Lindholm Biler A/S er den suverænt bedst bedømte brugtvognsbutik på Trustpilot! Og at læserne af for eksempel Den Blå Avis har bilforretningen som favorit.

God service og ordholdenhed er det, der på både kortere og længere sigt bærer en forretning gennem skiftende konjunkturer, og det har Henrik Bollerslev implementeret gennem hvert eneste led i forretningen. Lindholm Biler er kendte for at levere brugte biler, der er så professionelt servicerede og klargjorte, at man står med fornemmelsen af, at der er tale om en fabriksny bil.

De tilbyder en omfattende garanti, og de har ord for at håndtere de evt. problemer, der måtte opstå, på en yderst venlig og effektiv måde. Se blot denne yderst positive anmeldelse af Lindholm Biler: http://aktietwits.dk/lindholm-biler-anmeldelse/

Data på Lindholm Biler A/S

 

Lindholm Biler A/S

Stort jysk bilhus med et kæmpe udvalg af brugte biler og Danmarks højeste rating på Trustpilot. Over 40 år med biler. Kendt i hele landet for eksklusiv service og god kvalitet.
Gl. Århusvej 241B
Viborg
Jylland
8800
Danmark
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *