Spar penge på legetøj

Hvis du har børn – eller bare et enkelt barn – ved du, hvor vigtigt det er som forælder at glæde de små, give dem det, de gerne vil have og se deres små ansigter lyse op i ægte glæde. Jeg siger ikke, at børn skal have ALT, hvad de ønsker, men de skal opleve suset, når julegaven åbnes og ønskedrømmen er i pakken. Det er bare svært, hvis pengene er små og ønskerne er store. Ikke mindst for de forælde, der er eneforsørgere – der kan pengene virkelig være små. Her får du lidt tips til at spare uden at gå på kompromis.

1. Køb udenfor sæsonen

Det er jo et godt gammelt råd at købe gaver udenfor julesæsonen, og det er jo muligt på webshops som for eksempel Gladeunger Legetøj. Butikker online har udvalget året rundt, og så er de faktisk som regel meget billigere end de almindelige legetøjsbutikker, der jo har en hel del mere personale og husleje m.m. at skulle dække.

2. Køb mærkevarer på tilbud

Når det handler om legetøj til børn (jo da – voksne kan skam også købe legetøj, men det er typisk en anden slags…), er det jo ofte sådan, at der er en hel del ønsker til specifikke mærker. Børn er lige så mærkebevidtse inden for legetøj, som de er, når det gælder tøj for eksempel. LEGO er jo en klassiker, men der er også andre ekstremt populære mærker:

  • Bobles – skønne tumlemøbler
  • HABA – gedigen tysk kvalitet i legetøj

Disse er blot to af de mærker, der er voldsomt populære her op til jul. Og meget ofte er der yderst attraktive tilbud på de og andre mærker på nettet, så gør dig selv den tjeneste at søge lidt efter, hvor det er billigst at købe legetøj.

3. Læg penge til side til slagtilbud

Ja, det er en klassiker, men den skal med alligevel! Af og til er der oprydningsudsalg og lignende i legetøjsbutikkerne på nettet, og så gælder det om at slå til, da der ofte kun er få stykker af hver vare tilbage. Men har du ikke penge på kontoen, kan du jo ikke slå til og købe billigt, vel? Sæt lidt til side hver måned – måske bare 50 kroner om måneden – til et lille stødpudelager af penge, som du så kan bruge, når muligheden for et virkeligt kup melder sig. Det er også en hel del smartere end et kviklån – selvom de er fristende og mange faktisk slet ikke er så dyre: https://billige-kviklån.dk/

4. Køb ind i grupper

Ofte er enlige forældre med i en mødregruppe eller et andet netværk, og her kommer en ide, til dig, der er det: Slå jer sammen! Der er som regel gode rabatter at hente på legetøj (og på alt muligt andet), hvis man kan bestille 5 eller 10 i stedet for én af varen. Slå jer sammen, udvælg det, I kan blive enige om at købe alle sammen – og tag så direkte kontakt til butikken og spørg efter en god pris på det antal, I vil købe. Her er det vigtigt, at I kan enes om at få leveret ét sted, for webshops har ofte store omkostninger til fragt, og kan shoppen få lov at sende til én adresse i én forsendelse, kan I få endnu bedre rabatter!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Disclaimer

1 thought on “Spar penge på legetøj

  1. Ja, der kan virkelig være mange penge at spare ved at købe legetøjet på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted. Det er helt utrolig så stor prisforskel der kan være nogle gange. Og kan man spare – jamen, så går man jo da ikke af vejen for det 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *