Knald på dit mobile bredbånd

Kender du det, når du søger på nettet, og siden du forsøger at åbne bare bliver ved med at loade i én uendelighed? Det vil langt de fleste internetbrugere nok kunne nikke genkendende til. F5 på tastaturet og browserens opdater-knap tager nok også flere tæsk i den slags situationer, end hvad godt egentligt er. 

Hastighed, når vi går online er afgørende for, om vi får en god oplevelse, hvad end det gælder online shopping, tant og fjas på de sociale medier, eller når vi hygger os med vores respektive Nem Id på netbank og deslige. Sammenlign priser på mobilt bredbånd helt gratis på bred-baand.dk, klik her.

Slut-halvfemsernes 56 k-modems er ukendt land for nutidens internetbrugere. Vores tålmodighed er blevet kortere – faktisk er vi efterhånden blevet vant til, at alt skal foregå ”on the fly”; nu! Og det stiller store krav til kapacitet og dækning på dit mobile bredbånd.

Dit mobile bredbånd skal være hurtigt, det skal dække overalt og du skal helst have mulighed for et stort dataforbrug – uden hastigheden bliver kompromitteret.

Mobilt bredbånd – god, bedre, bedst

Hvor finder du så den bedste mobile bredbåndsløsning? Når vi snakker mobilt bredbånd, snakker vi også et hav af forskellige udbydere. Alle går på nettet, alle surfer, ser TV online, streamer musik, chatter og så videre – og det giver rigtig gode forudsætninger for mobilbranchen. Nok er konkurrencen hård, men der er også et kæmpe kundepotentiale i den danske befolkning.

Når kundepotentialet er så stort, er der også mange øjne rettet på mobilbranchen. Dette betyder, at forbrugeren har rig mulighed for at finde oplysninger og researche markedet, før der bestilles et abonnement på mobilt bredbånd.

Der er lavet næsten ligeså mange forbrugertests på mobilt bredbånd, som der findes udbydere af det mobile bredbånd. Der findes en masse sider online, hvor forbrugeren kan matche abonnementspriser, hastighed, dækning, datamængde og meget mere.

Samtidig er der selvfølgelig også lavet samlede tests af specifikke virksomheders tilbud. De firmaer, som klarer sig bedst og udgør cremen af danske mobilt bredbånd er 3. Test på 3’s netværk viser, at de tilbyder det hurtigste mobile bredbånd med den bedste dækning. Hvorimod TDC med alle deres master over det ganske danske land, tilbyder det mest stabile bredbånd. I tests fra 2012, nævnes også Oister og Telia som konkurrenter til TDC og 3.

Nok vil forbrugeren have hurtigt mobilt bredbånd – men der skal også betales for det – og prissammenligning er en helt anden disciplin, når der skal indgås abonnementsaftale!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *