Kampen mod kiloene

Langt de fleste voksne har prøvet det – og prøvet det mange gange. Og fejlet. Det er selvfølgelig de forkætrede, elskede og hadede slankekure, jeg taler om her. Damebladene bringer en ny og revolutionerende kur til “varigt vægttab” hver uge – og meget ofte modsiger de sig selv. Men det sælger jo, og vi hopper på den ene kur efter den anden. Problemet er, at slankekure IKKE er vejen til et varigt vægttab. Det er derimod livsstilsændringer med indbyggede kostplaner til et varigt vægttab. Og tro det eller ej: De findes, og de virker!

Kostplaner og træning

Det forunderlige ved reelle ændringer frem for en hurtig slankekur er, at vægttabet holder! Og der sker også nogle andre forandringer, som jeg vender tilbage til om lidt. Bevares – der er nogle udmærkede kure, der er fine til at sparke en proces i gang, men de kan aldrig stå alene. Den berømte suppekur – slankesuppe er en af dem. Den er fin til at starte noget med – men du tager med garanti det hele på igen, hvis du ikke griber det mere seriøst an.

Og med seriøst mener jeg for eksempel, at du investerer i et decideret program med gode og sunde kostplaner, træning m.m., der løfter dit hele velbefindende. Den slags findes der masser af, og et af de bedre bud er så absolut det fra Per Nielsen, som du kan se på http://www.pernielsen.com/. Det er ganske billigt og yderst effektivt. Faktisk tilbyder den sympatiske mand et reelt holistisk program, der omfatter både kostplaner og træning. At dømme ud far de mange gode anmeldelser og det, jeg hører far mine venner, er det så absolut hver en krone værd.

Fuldstændig forbedring af dit liv

Det fantastiske ved at få en professionel plan – og følge den selvfølgelig – er, at du opnår så uendeligt meget mere end blot et vægttab. Hele din fysiske tilstand forbedres, og du vil efter meget kort tid opleve, at der sker en kemisk ændring i din krop, der gør, at du ganske enkelt ikke har lyst til (eller kan lide) den usunde mad mere. Og når det sker – typisk i løbet af få uger – er du lige der, hvor du skal være: Du er din egen personlige helse- og slankekur, der bare virker uden at føles som en kur overhovedet.

Du vil også opleve en stærkt forøget lyst til sex – og bedre formåen udi samme hobby 🙂 Du vil sove bedre og vågne mere udhvilet, og måske vigtigst af alt: Du vil være LANGT mindre modtagelig for sygdomme, når din vægt og fysiske tilstand er i balance.

Det er faktisk kun win/win at få styr på, hvad du spiser og hvordan du træner!

Prøv det – og lad os høre om dine erfaringer her.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *