Intimbarbering med Gillette

At opnå den perfekte intimbarbering kan være en helt kunst i sig selv, da det både kræver tid og snilde at få det helt rigtige glatte resultat uden en rød og irriteret hud. Bruger du skrabere fra Gillette kan du dog slippe for en lang række gener, så barberingen bliver langt mere behagelig at give sig i kast med.

Luxplus kan du finde et stort udvalg af alle de lækre og populære Gillette skrabere, som gør barberingen langt nemmere og ligefrem virkelig behagelig. Gillette er kendt for deres fantastiske barberblade, unikke komfort og sæbebarer samt barberskum som tilfører huden den fugt den har brug for. Klik ind på Luxplus og find dine personlige Gillette favoritter, så du kan komme godt i gang med en fejlfri og glat intimbarbering.

Trim håret før barbering

Er det længe siden du sidst har barberet dig, så sørg for at trimme hårene en smule før du svinger din yndlings Gillette skraber. Har du for lange hår kan skraberen nemlig hive i hårene, som kan føles ubehageligt. Gør dig derfor klar med trimmer eller saks før du bruger skraberen.

Prøv så vidt muligt at undgå at barbere dig i stressede situationer. Intimområdet kræver god tid for at få det bedste resultat og da det er et svært område at barbere til perfektion, kan der hurtigt opstå et par helligdage hist og her, som kan give et rigtig sjusket slutresultat, hvis du ikke tager dig den tid der er nødvendig. Udover god tid er det også vigtigt at barbere i et lys, hvor du kan få overblik over området, så du får så glat og fint et resultat som muligt. Har du ikke det bedste lys i dit bad, så prøv så vidt muligt at barbere dig, mens der er dagslys.

Barber dig efter 5 minutter under bruseren

Du skal ikke begynde at svinge Gillette skraberen med det samme du er kommet ind i badet. Lad gerne det varme vand løbe ned over din krop i 5 minutter, før du giver dig i kast med barberingen. Det varme vand er med til at blødgøre både hud og hår, hvilket gør arbejdet med hårfjerningen langt nemmere og mere behagelig. Får vandet først lov til at bløde både hud og hår op, vil du opleve, at huden bliver langt mere glat og mindre irriteret at se på.

Når du skal barbere dig i intimområdet, er det en rigtig god ide, altid at sikre dig, at din skraber er skarp og frem for alt helt ren. Er der en stor samling bakterier på barberbladet kan disse bakterier gå ind og irritere huden og dermed skabe de røde knopper, vi alle prøver at undgå. Da huden hurtigt kan blive irriteret i dette område, er det en god ide ikke at føre skraberen i for mange retninger til at starte med.

Start gerne med at føre skrabere med hårene og afslut med at køre den mod hårene. At barbere mod hårets groretning føles om muligt mere ubehageligt og det kan ske, at det vil bløde en smule fra hårsækkene. Sørg derfor for at lade en smule vand løber over huden under barberingen og hold huden udstrakt. Følger du disse lette og overskuelige råd, vil du helt sikkert ende op med et super fint og tilfredsstillende resultat. På siden Luxplus.dk finder du et stort udvalg af Gillette produkter, så der er rig mulighed for at finde nøjagtig den type skraber som du føler, vil gøre det bedste arbejde for dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *