Hulmursisolering gjort rigtigt

For efterhånden 5 år siden købte vi et hus i Stenløse. Det var jo langt fra vores første huskøb, men vi havde og har en plan om, at det skal være vores sidste. Vi fik selvfølgelig en gennemgang og en energiattest på huset, og en af de bemærkninger, der var tydeligst var, at inspektøren sagde, at en hulmursisolering var mere eller mindre fraværende, og at vi med fordel kunne få det udført.

Det var noget, vi skrev os bag øret, og for 3 år siden begyndte vi så at undersøge, hvad der er den bedste løsning til at hulmursisolere vores dejlige men ikke helt nye hus. Alle spor pegede entydigt samme sted hen her på Sjælland – nemlig til firmaet Viking Isolering ApS.

Fantastiske folk og god service

Lige fra den første kontakt til dem, hvor vi talte med ejeren Anders til den sidste af folkene kørte fra matriklen efter en minutiøs oprydning og efterkontrol var en super god oplevelse. De udførte en hulmursisolering af hele huset med et specielt produkt kaldet EPS granulat. Det kommer ind overalt i selv de mindste hulrum, og det er – ifølge eksperterne – præcist hvad der er behov for.

Faktisk har Viking Isolering lavet den sjoveste og oplysende video om netop det, hvor de sprøjter materialet ind i en Peugeot! Ja – i en bil! Se her:

Alle typer af isolering

Det er så ikke kun hulmursisolering de beskæftiger sig med – men reelt alle slags isoleringsopgaver i huse og lejligheder:

Hulmursisolering

Hulmursisolering

Du kan spare penge ved at få lavet den rigtige hulmurisolering. Hvis du får foretaget den rigtig hulmurisolering med de rigtige materialer – her oftest papiruld, er der faktisk mange penge at spare på din varmeregning.

Læs mere

Loftisolering

Loftisolering

Efterisolering af din bolig er faktisk lige så vigtigt som den oprindelige isolering. Mange mennesker tror, at det er nok at isolere sit hus en enkelt gang. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Selvom det ikke er et krav, at huset bliver efterisoleret, vinder du selv i sidste ende ved at få det gjort.
Læs mere

Gulvisolering

Gulvisolering

Også her er der gode penge at spare. Hvis man alligevel skal have renoveret sine gulve, anbefaler vi, at man sammen med renoveringen også vælger en efterisolering. Det vil resultere i et mindsket varmetab med en efterfølgende energibesparelse på 6-10 %.
Læs mere

Krybekælder isolering

Krybekælder isolering

Derfor er der rigtig mange penge at spare på efterisolering og et stærkt nedsat varmeforbrug. Når man taler om efterisolering, lægges der ekstra isolering i konstruktionerne, der allerede er isoleret.

Læs mere

Isolering af skunk

Skunk isolering

Isoleringen udføres med indblæsning af papiruld. I de tilfælde hvor skunkrummet er større og mere tilgængeligt, er det også muligt at bruge mineraluldsruller eller -batts i et eller to lag med forskudte samlinger.

Læs mere

Etageadskillelse isolering

Isolering af etageadskillelse

I mange boliger kan det også lade sig gøre at isolere etageadskillelsen mellem stuen og kælderen, så det vil være endnu mere behageligt at bo i huset.

Læs mere

Vi i vores lille familie kan i hvert fald varmt anbefale dem. Og deres arbejde har betydet en besparelse over de seneste 3 vintre på ca. 1.500 kroner årligt. Og dertil skal du så lægge, at vores indeklima er blevet SÅ meget bedre!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *