Golfudstyr som gave

I næste uge har min forholdsvis nye kæreste, Jens, 40 års fødselsdag, og selv om vi kun har kendt hinanden godt og vel et par måneder, vil jeg gerne give ham en rigtig god gave, for vi har et forhold, som vi vist begge er indstillet på at dyrke i fremtiden.

Men når man nu ikke har kendt hinanden længere, end tilfældet er for os, så kan det jo ofte være lidt vanskeligt at finde på den helt rigtige gave, men det er heldigvis ikke sådan for mig i denne her situation, for Jens er ivrig golfspiller, og han har selv nævnt, at han til sin fødselsdag ønsker sig forskelligt golfudstyr fra Greenen i fødselsdagsgave.

Heldigvis har han skrevet en ønskeseddel, for da jeg ikke selv er golfspiller, er det jo ikke så ligetil at finde ud af, hvad han ønsker sig allermest. Så jeg er gået ud fra, at hans største ønske er det, der står øverst på ønskesedlen, så det er det, jeg har valgt at gå efter.

Heldigvis har vi her i byen en forholdsvis stor forretning med alt i golfudstyr, og den valgte jeg at aflægge et besøg i lørdags, da Jens var ude at spille golf i det dejlige vejr. Han havde skrevet golftøj øverst på sin ønskeseddel, og det passer mig bestemt fint, for jeg synes rent ud sagt ikke, han ser ovenud smart ud, når han klæder sig på til en tur på golfbanen. Jeg forestiller mig faktisk, at jeg i fremtiden skal være den, der bestemmer udseendet af hans tøj, for jeg synes heller ikke, at hans smag for det daglige tøj er noget at skrive hjem om.

Jeg var ude i forretningen, der ligger ikke så langt fra golfbanen, og jeg blev fra en start overrasket over, hvor meget forskelligt golf tilbehør man kan få. Jeg havde god tid, så jeg kiggede mig lidt omkring i forretningen, idet butikkens eneste ekspedient var optaget af en anden kunde. Så jeg fik et godt indtryk af tilbehør, jeg aldrig tidligere har været opmærksom på som for eksempel specielle golfhandsker eller for den sags skyld golfsko. Som sagt har jeg aldrig selv spillet golf, og min tidligere mand dyrkede heller ikke den sport, så jeg var ikke tidligere stødt på, at man som golfspiller han have gavn af specielle handsker eller sko.

Det blev min tur til at blive ekspederet, og jeg fremførte mit ærinde for ekspedienten, som viste mig over til nogle stativer med både bukser, cardigans, jakker og så videre. Jeg faldt med det samme for et bestemt design, så jeg valgte at købe et par bukser, en cardigan og en golfkasket til min kæreste.

Ekspedienten ville selvfølgelig gerne sælge mig noget mere og spurgte, om min kæreste nu også har de golfkøller, han skal bruge. Det aner jeg ikke, svarede jeg, men det tør jeg bestemt heller ikke kaste mig ud i at købe, for det har jeg ikke forstand på, og ekspedienten gav mig ret i, at køller skal golfspilleren helst selv vælge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *