God advokat i Odense

Det er godt nok sjældent, at jeg ser nyheder i fjernsynet. Det er som regel kun dårlige nyheder, de taler om. Så det er lidt trist. Men i går så jeg faktisk nyhederne. De fortalte en frygtelig historie om en ung kvinde, der var blevet tævet under en fodboldkamp, fordi hun var fan af det vindende hold. Det var frygteligt at se den video, som var blevet offentliggjort. Det var en amatørvideo taget med en smartphone. Ikke særlig god kvalitet.

Offererstatning

Det gjorde indtryk på mig, at 2 fuldvoksne mænd tillader sig at sparke og slå en kvinde, der ligger ned og forsøger at skærme sin krop og hoved. Hun får helt sikkert brug for en advokat, så hun kan få offererstatning. Hun skal da lægge sag an mod dem. Politiet er i gang med at identificere voldsmændene, så de kan blive arresteret. Håber, de finder dem i en fart.

Noget, som gjorde stort indtryk på mig, var dog, at analytikerne og journalisterne meget hurtigt fik drejet historien over i politik. Samtalen som to udgangspunkt i den voldsomme video kom nemlig meget hurtigt hen på emnet om statens manglende evne til at beskytte almindelige borgere. Hvem har det politiske ansvar for det osv.


Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om den kvinde, som nu ligger på hospitalet med indre blødninger og brækket næse vil bryde sig om, at overfaldet på hende bliver brugt til politisk debat i medierne. Selv ville jeg bestemt ikke bryde mig om det, hvis jeg var hende. Kan hun egentlig søge erstatning for det? Ja, jeg forestiller mig, at hun ikke har kræfterne til at tænke over det lige nu, men når hun får det bedre, og er kommet sig over chokket, vil en reaktion måske være, at hun bliver rasende over det.

Sej advokat i Odense

Hvis jeg kommer ud for et overfald af den slags, så vil jeg bestemt sørge for, at jeg har en advokat, som kan hjælpe mig. Hvor finder jeg en advokat i Odense, som har speciale i erstatningssager? Det skal jeg have undersøgt.
Vores samfund er åbenbart blevet meget mere voldeligt, end jeg troede, det er.
Jo, jeg har hørt om bilbrande i Malmø og andre svenske byer, men troede ikke, at vi danskere er så voldsomme. Man tæver da ikke hinanden sønder og sammen på grund af en tabt fodboldkamp. Hvorfor kan folk ikke bare nyde spillet, når de nu alligevel har brugt tid og penge på at møde op til den. Hvorfor skal den følges op med vold. Hooligans – ikke roligans. Jeg synes, det er skræmmende.

Ok, der er penge i fodbold, og måske havde journalisterne en god pointe med, at de også må tage ansvaret for, at deres fans opfører sig ordentligt. Jeg mener, de kunne få en straf fra forbundet, fordi de ikke laver en effektiv kampagne imod vold i forbindelse med fodboldkampe. Det har jeg da set, at nogle udenlandske forbund gør. Jeg har også læst, at FIFA har sanktioneret en stor græsk fodboldklub, fordi dens fans er meget voldelige, når holdet er i kamp.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *