Fyrværkerishow – Køb det online

For noget tid siden var min mand og jeg til bryllupsfest hos nogle rigtig gode venner. Det var en fantastisk fest i den midtjyske; selskabet var i topklasse, maden lækker og vejret var varmt og solrigt, selvom det var først på efteråret. Vi nød virkelig den gode stemning og muligheden for at være sammen med mange af vores bedste venner på én gang.

Vilde med krudt

Vi har også et særligt forhold til brudeparret. De er nære venner og betyder en del for os. Gommen og min mand er gode kammerater, og en af de mange ting, de deler interesse for, er fyrværkeri. Hvis de kunne, ville det være en fornøjelse for dem at skyde af året rundt. Jeg tror egentlig ikke, det kun er raketternes flotte farver, de er optaget af. Snarere er det nok de store brag, som de store raketter giver. Og så har jeg også på fornemmelsen, at det er suset i maven, de får, når de sætter ild til lunten og sender dem afsted.

Selvom de efterhånden er nogle voksne herrer, så forvandler de sig til nogle ustyrlige unge drenge, så snart de får fyrværkeri i hænderne. De elsker det bare.

En særlig gave

Da vores venner skulle giftes, besluttede min mand sig for at sørge for en ekstra bryllupsgave til dem. Så han begyndte at samle penge ind blandt de gæster, som skulle med til festen, og så lagde han selv lidt ekstra i bøssen. Dernæst hyrede han en professionel fyrværker til at komme hen på aftenen og levere et show.

Jeg var virkelig imponeret. Det var helt utroligt, hvad fyrværkeren havde sat sammen af krudt for at levere en rigtig festlig oplevelse for os gæster. Der var smukke raketter i hobetal i alverdens farver og afskygninger, og de kom bare som perler på en snor. Fyrværkeren forstod virkelig at bygge showet op, så det blev mere og mere intenst og sluttede af med kæmpe forløsning. Og selvfølgelig gav det også nogle vældige brag, som mændene nød, mens kvinderne stod og holdt sig for ørerne.

Fyrværkerishowet kom på, da middagen var spist og talerne holdt, og det var med til at give aftenen et ekstra skud energi. Folk kom virkelig i god stemning, efter de havde været ude i den friske luft og nydt showet.

Gommen blev selvfølgelig glad, ligesom min mand også var det. Det smarte er, at alle får glæde af et fyrværkerishow som gave – både modtageren og giverne, ja, og det meste af byen. Om end den ikke varer så længe.

Ekstra energi til festen

Jeg tror, det for brudeparret var en dejlig og festlig overraskelse, som satte et særligt festligt præg på deres fest. Derudover kan man sige, at det næsten bogstaveligt fyrede op under dansegulvet, som ventede på gæsterne, da de kom ind.

Oplevelsen har fået mig til at tænke på, at fyrværkerishows ikke nødvendigvis kun er velegnet til store byfester eller jubilæer, men også kan pryde en privat fest og fungere som en særlig form for underholdning, som gæsterne og hovedpersonerne sent glemmer. Og hvis der er mange om at spæde i kassen, så er det økonomisk set heller ikke umuligt. Desuden er det en kæmpe fordel, at det er en professionel, der møder op og står for det hele (inkl. at skaffe tilladelse til at fyre af uden for sæsonen), mens du som gæst blot kan stå og nyde det imponerende syn i dit fine tøj. Det var virkelig en gentagelse værd!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *