Flytning og opbevaring?

I næste uge bliver jeg nødt til at rejse til Aalborg. Jeg skal hjælpe min bedstemor. Hun bor alene i en ret stor lejlighed, og det er ved at blive umuligt for hende at passe den. Hun bor på 2. sal og har også problemer med slidgigt i knæene. Så det her med at komme op og ned ad, trapperne er svært for hende. Hun har derfor besluttet, at hun gerne vil flytte på plejehjem. Hun har fået mine forældre til at hjælpe sig med at finde et godt sted, hvor hun kan få en lille lejlighed i stueplanet. Med en lille terrasse og lidt have foran. Hun skal flytte i næste uge, og jeg skal hjælpe hende med at pakke og udvælge de ting, hun skal have med sig. Soveværelset og køkkenet giver sig selv.

Opmagasinering i Aalborg

Det, der er problemet, er, at hun er nødt til at få sendt mange af sine stuemøbler til opbevaring i Aalborg. Hun vil ikke skille sig af med nogle af dem. Det er møbler, der er ret kostbare, og de vækker mange minder hos hende. Hun har haft et spændende liv. Som hustru til en mand, der var udstationeret forskellige steder i verden, vækker møblerne, minder hos hende fra hendes tid i Asien eller Afrika. Hun vil have, at mine forældre og jeg skal arve hendes møbler, men hun vil også have mulighed for eventuelt at udskifte den asiatiske kommode med et skab fra Afrika i sin nye bolig. Som hun siger: ”Jeg kan jo ikke vide, hvad jeg kan lide at have med mig i den nye lejlighed, førend jeg faktisk bor der.”

Det kan hun sådan set have ret i. Så i første omgang skal jeg hjælpe hende med at vælge nogle møbler, og med at pakke alle hendes ting (tusindvis af nipsgenstande fra de lande, hun har boet i) ned. Det bliver noget af et arbejde. Men jeg har sagt, at jeg vil gøre det sammen med hende. Mine forældre kan ikke hjælpe hende, fordi de er taget på ferie i Tyskland i en måned.

Godt flyttefirma

Jeg er sikker på, at hun slet ikke har overblik over, hvor mange flyttekasser hun får brug for. Jeg er slet ikke sikker på, om hun har tænkt på, at hun får brug for mindst 50 flyttekasser. Jeg er heller ikke sikker på, om hun har fundet et professionelt flyttefirma i Aalborg, som kan komme og hjælpe med selve flytningen. Selvom hun har stor erfaring med at flytte, så har hun altid haft hjælp til det. Så jeg tror ikke, at hun ved, hvordan hun egentlig skal gribe det an.

Jeg har derfor besluttet, at jeg lige selv vil lave en markedsundersøgelse, inden jeg rejser til Aalborg. Der skal med andre ord googles. ”Flyttefirma Jylland” og ”opmagasinering i Aalborg”. Sådan er det.

Mit håb er, at jeg finder et firma, der kan klare begge dele – flytningen og opmagasineringen! Og har det hjemme i Aalborg, så vil det være perfekt. Så kan jeg bare ringe til dem og aftale med dem, at de bringer os nogle flyttekasser et par dage i forvejen selve flytningen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *