En god coach?

Kan man blive stresset af at lave ingenting? Jeg tror det. Jeg har i hvert tilfælde nogle af symptomerne på stress: Hjertebanken, dårlig nattesøvn, aggressivitet. Og jeg kan slet ikke forklare, hvorfor jeg skulle have de symptomer. Jeg spiser sundt. Jeg sørger for at få motion. Jeg har dog ikke noget at lave. Altså det er selvvalgt. Jeg har arvet en kæmpeformue efter min onkel. Jeg behøver ikke at arbejde. Jeg lever faktisk et nemt liv. Jeg har selvsagt ikke økonomiske problemer. Jeg har en komfortabel bolig – på en god adresse. Jeg har en sød kæreste. Så hvorfor?

Sover skidt

Hvorfor sover jeg ikke godt? Hvorfor får jeg de her tanker om døden? Hvorfor vågner jeg om morgenen, og bare ikke har lyst til at stå op. Der er intet drive til at gå dagen i møde. Der er ingen, der motiverer eller presser. Der er bare mig. Jeg tror faktisk, at det er det, der giver mig stress. Jeg har ingen, jeg skal leve op til. Ikke nogen mål. Ingen pligter. Skal jeg købe en hund? Jeg ved, at jeg ikke er til hunde. En kat? Ikke tale om. Jeg skal finde et mål. Et formål med mit liv.

Vil prøve stresscoaching

Tænker jeg klart? Ikke helt. Jeg tænker dog klart nok til at vide, at jeg må gøre noget for at komme af med den her idé om, at jeg dør. Jeg tror, at jeg vil sætte mig et lille mål, i første omgang: Finde et sted, hvor jeg kan få noget stresscoaching, så jeg tør se mig selv i øjnene senere. Det skal være en certificeret coach med en god uddannelse!

Ja, måske skal jeg også finde en psykolog, som kan hjælpe mig med at finde ud af, hvad jeg vil. I første omgang handler det, dog om, at jeg kan komme til at ånde igen. Uden hjertebanken. Når det er på plads, så kan jeg muligvis komme videre.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *