Effektiv beskyttelse af din iPhone 6

Det er absolut ingen hemmelighed, at de nye smartphones har en pokkers masse funktioner – men at de til gengæld ikke holder som i gamle dage. Sådan vil det altid være, når der udvikles nyt og følsomt elektronik. Og det skal da ikke lyde som om, at jeg hellere så de gamle telefoner på markedet igen; for jeg er helt pjattet med ny og moderne elektronik. Sådan har det alle dage været – og jeg forventer da heller ikke, at det stopper lige foreløbigt.

Min nyeste anskaffelse er den nye og smarte iPhone 6. Jeg havde egentlig svoret, at jeg var fint tilfreds med min ældre iPhone 4S, men jeg kunne simpelthen ikke dy mig. Jeg har længe bandet over min gamle iPhone, da jeg synes den var langsom – og det resulterede altså i den moderne iPhone 6. Og lad mig bare starte med at slå fast, jeg har absolut ikke fortrudt.

Jeg er dog en smule bekymret for holdbarheden på den nye iPhone, mest af alt fordi jeg frygter prisen på en eventuel reparation. Man ender jo hurtigt med at betale lige så meget for reparationen, som for selve telefonen. Det er således også derfor, at jeg har skyndt mig at købe et flot cover til iPhone 6. Den skal beskyttes bedst muligt, og et cover er den nemme vej til beskyttelse af smartphones. Jeg har valgt et letvægtscover, der sørger for, at min iPhone 6 ikke er så modtagelig overfor skrammer og ridser. Du kan finde det cover til iPhone 6 her: http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-6-3494c1.html.

Den sidste jeg har overvejet at investere i, er skærmbeskyttelse til min iPhone. Der kommer jo ofte en masse ridser på skærmen, og her har jeg set, at man kan få sådan noget beskyttelsesfilm. Det skulle være ret så nemt at montere, og hvis produktet holder – så er det jo godt givet ud (i forhold til en ny skærm).

Men nu vil jeg slutte dette indlæg af, og i stedet sætte mig godt til rette i sofaen med min nye iPhone 6. Jeg håber du nød at læse min lille fortælling.

Disclaimer

1 thought on “Effektiv beskyttelse af din iPhone 6

  1. Ja, det er altså en god idé at investere i noget beskyttelse til sin telefon, når man nu har givet en pæn sjat penge for sådan en ting. Så er det lidt noget andet med min nyeste elektroniske gizmo, som er en e-cigaret. Den er ikke helt i samme prisklasse, som de dyre telefoner. Så den kan jeg nok leve med ikke at have i cover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *