40 år og single – hva´ nu?

Der er mange i dag, der lader sig skille eller slår op med deres livspartner i 40erne og de kommer helt sikker til at tænke 40 år og single – hvá nu…

Ja, chancerne for at finde den rigtige er bestemt ikke forbi. Der er mange muligheder i dag for at finde en at hygge sig med i en sen alder. Tidligere var det svært for specielt kvinder at møde mænd i en sen alder, men sådan forholder det sig slet ikke længere. Nej tværtimod. Internettet har åbnet op for et hav af muligheder for både mandlige og kvindelige singler.

Men hvorfor var det så svært for kvinder tidligere at finde en partner i en sen alder? Der er mange grunde til det. Den primære er tiden. At finde den rigtige kan være utroligt tidskrævende. Og selvom kvinder i 40erne nu har fundet masser af tid tilovers, efter de ikke er sammen med partneren og børnene måske er fløjet hjemmefra, skulle man tro, at der var masser af den. Men sådan forholder det sig ikke.

Kvinderne udnytter typisk den ledige tid til at dyrke de interesser, de måske ikke har haft muligheden for at dyrke de sidste mange år. Det kan være f.eks. sport, kulturelle eller gastronomiske interesser – mulighederne er uendelige.

Den vigtige pointe er blot at tiden bliver udnyttet og der derfor ikke er oceaner af den. Det er her online dating hjælper dem. For selvom de tænker 40 år og single – hva´nu … så kan de selv ændre på den status hvis de ønsker. For dater de på nettet kan de gøre det når de har tid lyst og overskud. Det kan passes ind i en travl hverdag.

 

Hvorfor er det vigtigt at date når man er 40+

Mange fortvivler, når de bliver single og tænker: 40 år og single – hva´ nu … Man opgiver nemt håbet med hensyn til at finde en livspartner.

Men der er mange gode grunde til at fortsætte jagten. Selvom det måske ikke er livskærligheden, man leder efter. Den partner man finder kan sagtens blot være en, man har det sjovt med. En der tager med på museer, en der nyder ens selskab, men samtidig lader en være alene, når man har brug for det.

Det kan være en man kan tage på alle de restauranter man gerne vil besøge. For nogle gange er det bare mere romantisk og hyggeligt at nyde en god middag med en af det modsatte køn. Så det er vigtigt man ikke opgiver håbet blot fordi man har rundet de 40. For der er masser af fisk i vandet derude. Og i dag er det ikke længere tabubelagt at date en der er yngre. Så hvorfor ikke prøve at genoplive tyverne med en tyve årig mand 😉 Hvem ved det kan også være du kan lære ham en ting eller to han ikke vidste i forvejen.

 

Disclaimer

1 thought on “40 år og single – hva´ nu?

  1. Jeg synes det er vigtigt, at man har en partner. Jeg tror ikke på, at mennesket er skabt til at leve alene. Vi er flokdyr. Så det er kun super, at der er kommet så mange dating sider, som kan hjælpe med at fi ned den rette partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *