2 vigtige sofaer

Jeg har ledt efter min bolig i meget lang tid. Nu har jeg så endelig fundet den. Den ligger i en gammel industribygning, og det er faktisk ikke andet end et enkelt rum på lidt mere end 400 m2. Der er lige et hjørne, hvor der har været et vaskerum. Det er oplagt, at jeg laver det rum om til badeværelse. Et stort badeværelse med kæmpe badekar.
Jeg mener, at bygningen var et spinderi, så måske har den etage, jeg skal bo i været brugt til at farve garnet eller tekstilerne.

Selve rummet har kæmpestore vinduer og mange af dem. Hele vejen rundt. Her er lyst, hvilket er perfekt for mig, da jeg har tænkt mig at indrette mit foto- og lydstudie her.
Men jeg skal også bo her. Så jeg vil få brug for gardiner i massevis. Det bliver vist noget af en udskrivning.

Hjørnesofa

Da jeg ikke har mange møbler, bliver det en fornøjelse at skulle på boligindretnings-ekspedition i forskellige møbelforretninger. Jeg har ikke rigtigt nogen idéer til, hvilke møbler jeg skal købe. Kun én ting ved jeg: Jeg skal absolut have mig en rigtig lækker og stor hjørnesofa som dem her: https://zonexlnt.dk/product-category/sofaer/hjornesofa/ 

Den skal være venstredrejet. Og den må gerne være i en skarp farve. Måske rød, eller orange. Den skal placeres et sted tæt på dér, hvor jeg laver fotostudiet. Jeg har nemlig tænkt mig, at jeg skal købe et TV-apparat med en kæmpestor fladskærm, som kan kobles på min computer. Så kan jeg hygge mig med at redigere billederne, mens jeg slænger mig i sofaen. Jeg hader at redigere fotografierne ved et skrivebord. Det er en del af mit arbejde, og jeg synes selv, at jeg er god til det. Men det er kun, når jeg har det komfortabelt, at resultatet bliver godt.

Sovesofa er et must

Og en hjørnesofa kan man altid sidde komfortabelt i. Ligesom man i den grad kan i en sovesofa, hvis den er god.

Ud over hjørnesofaen og TV-apparatet har jeg egentlig ikke tænkt mig, at jeg skal have så mange møbler. Her skal være plads til store armsving, og i virkeligheden er jeg vist mest til den her minimalistiske stil, hvor man ikke har mere end højst nødvendigt. Naturligvis vil jeg få brug for nogle stole og borde, men jeg behøver ikke at overfylde rummet. Og rumklangen har jeg tænkt mig at komme til livs ved at lave ruminddelinger med store gardiner. Måske også med en stor reol. Det vil vise sig.

Jeg kunne også lave ruminddeling med et kæmpestort skab. Mit tøj skal jo anbringes et eller andet sted. Jeg kan jo have, at det ligger og flyder overalt, når modellerne kommer til fotografering. Og jeg har meget tøj. Jeg får det meste af det af de modeblade, jeg er fotograf hos. Når fotograferingen er overstået, får jeg tøjet. Det er efterhånden blevet til mange kufferter fyldt med modetøj. Jeg må se at få sorteret i det. Meget af det bruger jeg simpelthen ikke. Jeg kan give noget af det til venner. Og alt, dametøjet kan mine veninder få lov til at dele. Det har de gjort før i tiden. De bliver glade for at få lækkert modetøj. Men alligevel, et stort skab er nødvendigt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *