Kreditkort

Stadig flere forretninger i Europa kan nu læse chip og giver mulighed for indtastning af PIN-kode. I nogle forretninger, især i England, Frankrig og Irland, kan du dog blive bedt om at skrive under i stedet for at indtaste PIN-kode. Årsagen er, at man ikke alle steder i udlandet er i stand til at kontrollere om PIN-koden er korrekt, på samme måde som vi gør i Danmark.

I de fleste tilfælde vil ekspedienten uden videre bede dig om en underskrift, men der kan også være forretninger, hvor ekspedienten ikke er opmærksom på denne mulighed, eller først bliver det når en PIN-transaktion ikke kan gennemføres. Forretninger, der skilter med Visa, skal modtage betaling med alle Visa-kort.

Kreditkort lån: Få bedste VISA kort med kredit gratis ☞ ansøg 24/7

I stigende omfang kan dit Visa/Dankort også bruges i selvbetjeningsautomater i udlandet både med og uden PIN-kode. Vær dog forberedt på, at der kan være tilfælde, hvor kortet ikke kan anvendes, og hvor en anden betalingsmulighed må anvendes. Oplever du problemer med at bruge dit Visa/Dankort i udlandet, så kontakt os eller ring til PBS Kundeservice på telefon +45 44 89 29 29.

Du kan spærre dit kort og forhindre misbrug – uanset hvor, hvornår og hvordan du mister kortet, ved én telefonopringning til PBS – tel. 44 89 29 29 – PBS står klar ved telefonen alle døgnets 24 timer. I bankens åbningstid kan du ringe, vi tager derpå kontakten til PBS (Pengeinstitutternes betalingsservice).

Visa og Mastercard er gode kort at have på hånden til uventede situationer. Med Trygt.dk kreditkort får du ikke alene et rentefrit gratis kreditkort med kredit på et aftalt beløb i op til 42 dage, du får også  med rejseforsikring på 3 forskellige niveauer og oven i købet rabat på billeje og hotelophold verden over samt forskellige andre fordele.

Du kan vælge mellem flere forskellige kreditkort: MasterCard debet, Mastercard Maestro, Visa, Dankort, Visa/Dankort, Diners Club og Visa Electron. Læs mere om kreditkortene: Se en sammenligning af ovennævnte kort.

Yderligere information

Du kan finde flere informationer på www.dankort.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Kreditkort, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

One thought on “Kreditkort

  1. Det er sgu en god gennemgang, og jeg er faktisk glad for, jeg faldt over den. Nu ved jeg, hvad jeg skal have!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website